Futbol Femení
Esports Futbol 29/09/2012

Dos derbis a Sant Joan Despí: Barça-Sant Gabriel (12 h) i Llevant Les Planes-Espanyol (17 h)

Les blaugranes busquen el primer triomf a casa contra un rival en dinàmica ascendent, mentre que les noies d'Albert Sánchez rebran l'únic equip que encara no ha encaixat cap gol en tot el campionat

Natalia Arroyo
1 min
Karol prepara un regat davant la defensa d'Eva, en un Sant Gabriel-Barça de l'any passat

BarcelonaLa quarta jornada de la Primera Divisió femenina ha reservat dos derbis catalans a Sant Joan Despí. A les 12 h, el Barça rebrà el Sant Gabriel a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i, a les 17 h, l'Espanyol jugarà contra el Llevant Les Planes al Municipal Les Planes.

En plena setmana europea, les de Xavi Llorens volen aparcar la Champions a un costat per seguir remuntant posicions a la lliga i apropar-se a la zona alta que se'ls exigeix ocupar. Després de la derrota 0-3 contra l'Arsenal Ladies dimecres a l'anada dels setzens de final al Miniestadi, les blaugranes reben un Sant Gabriel en dinàmica ascendent. Les del Besòs han sumat 4 dels últims 6 punts i volen sorprendre un Barça que va estrenar-se amb derrota a casa fa tres setmanes, contra el Rayo (0-2).

D'altra banda, el recentment ascendit Llevant Les Planes continua en ple 'Tourmalet' després de visitar Lezama diumenge passat, on va caure golejat a mans de l'Athletic, i s'haurà d'enfrontar ara amb l'Espanyol, un altre dels aspirants al títol. Les d'Albert Sánchez, que recorda que aquesta no és la seva lliga, en referència al difícil calendari que els ha tocat a l'inici de temporada (Llevant, Athletic, Espanyol i Rayo de manera consecutiva), posaran a prova l'eficàcia d'un Espanyol que no ha encaixat encara cap gol i que recupera Ana Romero 'Willy' després de sis mesos de lesió al genoll.

La resta de partits de la jornada són:

Collerenc-Llevant

Reial Societat-Atlètic de Madrid

Lagunak-Llanos de Olivenza

Prainsa Saragossa-Rayo Vallecano

Sevilla-Athletic

València-Cajasol Trigueros

stats