Publicitat
Publicitat

FUTBOL

El Granada-Mallorca es reprendrà en minut 61 a porta tancada a Los Cármenes

El partit va ser suspès després de l'impacte d'un paraigua a la cara d'un àrbitre assistent. El Granada ha estat multat amb 6.000 euros i amb el càrrec de totes les despeses de l'organització del partit

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha acordat aquest dimecres que el Granada-Mallorca, suspès el dia 20 després de l'impacte d'un paraigua a la cara d'un àrbitre assistent, es reprengui en el minut 61 a porta tancada en el propi estadi Nou Els Cármenes de Granada.

La RFEF determinarà el dia i l'hora en què es reprendrà la trobada, corresponent a la tretzena jornada de Primera Divisió, que va ser suspès per l'àrbitre Clos Gómez quan un paraigua llançat des de la grada per un menor va arribar a un dels seus assistents.

Segons ha informat la RFEF, "podran accedir al camp els directius dels dos clubs, el personal tècnic i auxiliar dels mateixos i els representants acreditats dels mitjans de comunicació escrits i audiovisuals, podent continuar la seva retransmissió". Les despeses d'organització de la trobada, inclosos els originats per desplaçament i allotjament, seran íntegrament a càrrec del Granada.

El Comitè de Competició, integrat per Alfredo Florez, Miguel Cardenal i Enrique Arnaldo, ha explicat que la seva resolució "s'adopta sense perjudici de les conseqüències disciplinàries que es derivin dels fets esdevinguts" en la trobada i va acordar multar el Granada amb 6.000 euros i apercebre amb la clausura de les seves instal·lacions esportives en cas de reincidència, segons el Codi Disciplinari de la RFEF.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT