Publicitat
Publicitat

FUTBOL

Ingressat un jugador juvenil de l'equip Úbeda Viva després d'una agressió durant un partit

El partit entre el Club Esportiu Úbeda Viva i l'Iliturgi corresponia a la dotzena jornada de lliga de la Segona Andalusa

Un futbolista de 17 anys, migcampista de l'equip juvenil del Club Esportiu Úbeda Viva, es troba ingressat amb una fractura de mandíbula a l'Hospital Neurotraumatològic de Jaén, com a conseqüència d'un "seguit d'agressions" registrades en el partit que aquest dissabte va enfrontar aquest equip amb l'Iliturgi CF al camp municipal José Luis Mezquita d'Andújar (Jaén). El partit va haver de ser suspès.

L'incident, del qual es fan ressò aquest dimarts mitjans locals, es va produir en el partit corresponent a la dotzena jornada del campionat de lliga de la Segona Andalusa de futbol, que enfrontava els dos clubs esmentats. En un comunicat publicat a la seva web, el Club Esportiu Úbeda Viva ha manifestat el seu "suport a la família del jugador" pels successos esdevinguts al terreny de joc.

"Tal com reflecteix el col·legiat Fernández García en l'acta arbitral del partit, –continua el comunicat del club del jugador lesionat–, el jove futbolista va patir un seguit d'agressions per part de determinats jugadors de l'equip rival, encadenant una bateria d'expulsions i obligant a suspendre el partit".

Com a conseqüència, el menor està hospitalitzat a Jaén on aquest dimarts serà operat d'una "fractura a la mandíbula", segons explica el Club Esportiu Úbeda Viva, que ha conclòs el comunicat expressant la seva "condemna" a "qualsevol manifestació de violència esportiva". L'entitat espera que "es castiguin amb contundència totes aquestes accions que no tenen res a veure amb el futbol". L'equip, a més, ha comentat que queda "a la disposició de la família del jugador per tot el que necessitin".

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT