Publicitat
Publicitat

Les seleccions d'Itàlia i Holanda visiten Auschwitz

La selecció italiana i l'holandesa han coincidit aquest dimecres en la seva visita a l'antic camp de concentració nazi d'Auschwitz, a pocs quilòmetres de Cracòvia

Les seleccions d'Holanda i Itàlia han coincidit en la seva visita al camp de concentració d'Auschwitz, a Polònia. Ambdues seleccions, concentrades a la veïna ciutat de Cracòvia, han escollit aquest dimecres per visitar la localitat i presentar els seus respectes al més d'un milió de persones, majoritàriament d'origen jueu, que van morir a mans dels nazis.

L'experiència ha sigut molt colpidora per alguns dels internacionals italians. Riccardo Montolivo, de la Fiorentina, i Antonio Nocerino, del Milan, a penes han pogut contenir les llàgrimes en escoltar el testimoni dels fets ocorreguts a Auschwitz. "Ha sigut una experiència molt impactant. És important venir aquí i recordar i donar testimoni d'això", ha dit el defensa Giorgio Chiellini, de la Juventus.

El pati central del bloc 11 camp de concentració, on els nazis executaven els seus càstigs als presoners, ha sigut el lloc escollit per Gianluigi Buffon, capità de l''azzurra', per dipositar una corona de flors amb la bandera d'Itàlia i un missatge de respecte de la Federació. Posteriorment, cada jugador ha deixat una espelma i el porter de la Juventus s'ha encarregat de signar el llibre de visites.

Quan l'expedició italiana estava a punt de marxar s'ha trobat amb el combinat holandès, que acabava d'arribar i ha passejat durant més d'una hora pel camp de concentració. La selecció d'Alemanya també va visitar Auschwitz fa pocs dies, i Anglaterra també té previst fer-ho.Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT