Europa League
Esports Futbol 08/11/2012

El Llevant busca seguir fent història a la Europa League (21:05 h, Gol TV)

Si l'equip de Juan Ignacio Martínez guanya al camp del Twente i el Helsinborg no guanya, els granotes es classificaran pels setzens de final de la competició

Ara
1 min
El jugadors del Llevant celebren un dels gols contra el Twente

El Llevant visita el camp del Twente (21:05 h, Gol TV) a la quarta jornada de la Europa League. L'equip que entrena Juan Ignacio Martínez ocupa la segona posició del seu grup amb 6 punts, un menys que el Hannover 96, que és el primer classificat. El Twente és el tercer classificat amb 2 punts i el Helsinborg tanca el grup amb només un punt. Si el conjunt granota es pot classificar matemàticament pels setzens de final de la competició, a falta de dues jornades, si és capaç d'aconseguir els tres punts a camp del Twente i el Helsinborg no aconsegueix guanyar al camp del Hannover 96.

El repte no serà fàcil, ja que el conjunt holandès porta dos anys sense perdre al seu camp en competició europea. L'equip de McClaren porta dotze partits consecutius a Europa sense perdre, l'últim equip que va aconseguir arrencar els tres punts De Grolsch Veste va ser el Vila-real que llavors entrenava Juan Carlos Garrido i va vèncer per 1 a 3. A la Eredivisie, el Twente també s'ha mostrat molt fort a casa, on ha guanyat els cinc partis que ha jugat.

El tècnic llevantí, Juan Ignacio Martínez, recupera a Theofanis Gekas i Juanfran García, que havien tingut molèsties físiques els últims dies. En canvi, Dariusz Dudka no podrà jugar per una pubàlgia, El Zhar, serà baixa per molèsties als soli de la cama esquerra i el davanter nigerià, Obafemi Martins, no podrà jugar perquè no va poder ser inscrit. Massimo Volta i Óscar Serrano s'han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica.

stats