Futbol
Esports Futbol 10/10/2014

Luis Suárez agafa ritme amb l'Uruguai però no pot evitar l'empat (1-1)

El davanter del Barça juga 70 minuts, provoca un autogol de l'Aràbia Saudita i perdona dues clares ocasions de gol

BarcelonaA falta de partits oficials, Luis Suárez continua aprofitant la mínima oportunitat que té per anar agafant rodatge de cara al seu retorn als terrenys de joc. Aquest divendres, el davanter uruguaià ha participat durant 70 minuts en l'amistós que l'Uruguai ha empatat contra l'Aràbia Saudita (1-1). El blaugrana ha provocat l'autogol que semblava que donaria la victòria als sud-americans, amb una forta volea que s'ha estavellat al pal i que ha acabat rebotant en un defensa africà. Ha sigut al poc de començar la segona meitat. Però, ja sense el blaugrana al terreny de joc, l'Aràbia Saudita, que havia fet mèrits per igualar, ha pogut empatar.

Despenjat en la punta d'atac i molt solitari, l'ex del Liverpool pràcticament no ha pogut entrar en joc durant un primer temps força discret. Ha intentat baixar les pilotes que li enviaven, però no sempre amb bon criteri. Més lluita que encert ha sigut el bagatge dels primers 45 minuts.

En canvi, els següents 25 han sigut més actius. Als dos minuts de segona part, Suárez ha rematat una falta lateral amb una seva volea que ha rebotat a la base del pal i ha sorprès un defensa de l'Aràbia Saudita, que s'ha introduït la pilota dins la pròpia porteria.

Els locals han disposat de bones arribades per empatar i fins i tot marcar més d'un gol, amb xuts que Muslera ha anat refusant com ha pogut. L'Uruguai també ha respost amb ocasions, sobretot dues de clares de Suárez. La primera ha vingut després d'una mala assistència enrere d'un defensor, que ha deixat al blaugrana sol davant el porter. Suárez l'ha intentat regatejar però no se n'ha sortit i no ha pogut resoldre l'un contra un i marcar. Un minut després i gràcies a l'estratègia, s'ha trobat una pilota al segon pal que ha intentat rematar de volea, altre cop. Amb sort, el porter i la defensa han pogut evitar que la pilota acabés creuant la línia de gol. Ha sigut substituït a falta de vint minuts per acabar i, des de la banqueta, ha vist com la selecció que entrena López Caro igualava el marcador.

Hores després del partit, Luis Suárez ha compartit a través del Twitter la seva "felicitat" per tornar a jugar amb la seva selecció.