Lliga de Campions
Esports Futbol 05/03/2013

Modric i Cristiano classifiquen el Reial Madrid contra un United amb 10 homes (1-2)

Els 'red devils' s'han avançat a l'inici del segon temps amb un autogol de Sergio Ramos però s'han quedat amb un home menys per l'expulsió de Nani amb vermella directa al 51'

M. Molina
2 min
Nani, envoltat de tres jugadors del Madrid

BarcelonaEl Reial Madrid s'ha classificat aquest dimarts per als quarts de final de la Champions. Els homes de José Mourinho han guanyat a Old Trafford (1-2) i han capgirat l'eliminatòria, que a l'anada havia acabat amb empat a un gol. Sergio Ramos, en pròpia porteria, ha avançat el United. Però l'expulsió de Nani per vermella directa i dos gols de Modric i Cristiano han sentenciat el partit.

El plantejament a la primera meitat ha sigut clar per part dels dos equips. El Manchester United ha renunciat a la pilota i ha preferit tancar-se bé a la seva àrea i sortir, quan podia, al contraatac. El Reial Madrid, en canvi, ha mogut la pilota a la zona de tres quarts però sense claredat d'idees en els últims metres.

José Mourinho ha situat a Old Trafford el mateix onze que va guanyar al Camp Nou en la tornada de la Copa del Rei. Ferguson, en canvi, ha deixat Wayne Rooney a la banqueta, una decisió que ha generat certa controvèrsia. Però l'aposta del tècnic del United ha demostrat ser força efectiva al principi.

Els blancs tan sols han creat perill en alguna arribada aïllada, sempre ben resposta per la defensa local. En canvi, el United ha tingut dues ocasions molt perilloses que han estat a punt d'avançar-los al marcador. Vidic, a la sortida d'un córner, ha rematat una pilota que ha tocat el pal. Mentrestant, Van Persie i Welbech han tingut dos xuts consecutius que Diego López, ben col·locat, ha pogut desviar a córner.

En un partit més físic que tàctic, Di María s'ha lesionat i ha abandonat el terreny de joc al límit del descans. Al seu lloc ha entrat Kaká.

A l'inici del segon temps s'ha revolucionat el partit. Sergio Ramos ha introduït la pilota a la seva porteria quan intentava rebutjar una centrada. Un gol que ha acabat fent més mal que bé als jugadors anglesos.

Amb avantatge, els locals s'han tancat al darrere i han cedit tot el protagonisme al Madrid, que ha acabat capgirant el marcador. Afavorit, això sí, per l'expulsió de Nani, que ha vist la vermella directa per una falta sobre Arbeloa al mig del camp.

El Madrid s'ha fet amo i senyor i ha vist porteria amb un xut des de fora l'àrea de Modric. Els blancs havien fet el que semblava més difícil i han acabat de rematar el United amb un segon gol, obra de Cristiano Ronaldo, quan ha rematat una centrada per la banda dreta.

Amb l'eliminatòria a favor, els blancs han fet tot el contrari. S'han tancat al darrere i han cedit la pilota al United, que ha tingut ocasions de sobra per capgirar l'eliminatòria. Però un Diego López superb ho ha impedit una vegada i una altra, i ha permès que el Madrid accedís a la següent ronda.

stats