Esports Futbol 23/11/2012

Mano Menezes, destituït com a seleccionador del Brasil

La Confederació Brasilera de Futbol ha decidit prescindir de l'actual seleccionador, i el seu càrrec el podrien ocupar Scolari, Ramalho o 'Tite'

Ara
1 min
Mano Menezes, exseleccionador del Brasil

Segons han informat mitjans brasilers, Mano Menezes ha estat destituït com a seleccionador del Brasil quan només falta un any i quatre mesos per al Mundial del 2014 que es disputa al seu país.

La destitució de Menezes es va dur a terme després d'una reunió en què van assistir el president de la Confederació Brasilera de Futbol, José María Marín, i el vicepresident d'aquest òrgan, Marco Polo del Nero. La destitució de Menezes també pot portar a la sortida del director de seleccions, Andrés Sanches, que amb pocs dies pendrà una decisió.

Els dos dirigents han valorat que ha rebut el joc de la 'canarinha', i els alts i baixos del seu joc, malgrat els bons resultats que han aconseguit els últims mesos. Segons la premsa brasilera, els candidats per substituir Menezes són Luiz Felipe Scolari, que ja va dirigir el Brasil quan van guanyar el Mundial de Corea i el Japó l'any 2002, l'actual entrenador del Santos, Muricy Ramalho, i l'entrenador del Corinthians, Adenor Leonardo Bacchi "Tite".

.

stats