Lliga de Campions
Esports Futbol 03/12/2012

Mourinho: "La meva relació amb ell [Florentino] és molt bona. No alimentaré aquesta situació"

El tècnic del Madrid ha tornat a parlar amb sobreentesos: "Altres equips que s'han classificat a la jornada 3 poden fer el que van fer nosaltres fa dos anys amb l'Ajax sense ser sancionats"

A.s.
2 min
José Mourinho controla una pilota des de la banda del Bernabéu

BarcelonaJosé Mourinho no ha volgut comentar aquest dilluns la informació d'avui del diari 'Marca', que diu que ell i Florentino Pérez estan a un pas del divorci i que el 30 de juny el portuguès marxarà: "La meva relació amb ell [Florentino] és molt bona. No alimentaré aquesta situació", ha dit.

El dia abans de rebre a l'Ajax a la Champions, tot i ser un partit intranscendent, li han preguntat a Mourinho sobre si Cristiano no està content: "Em sembla més interessant parlar de qui juga demà que estar parlant de si Cristiano està feliç. No sé, dic jo".

També li han preguntat sobre una paraula de sir Alex Fergusson, que ha dit que Mourinho seria un perfecte successor per ell a la banqueta del Manchester: "Les paraules de Fergusson m'agraden, és fruït de l'amistat, però no veig a ningú rellevant-lo al United abans de 10 anys".

Sobre les possibilitats del Madrid a la Lliga, ha dit: "Intentarem acabar fins al desembre el millor possible, no perdre punts a la Lliga, tot i les lesions que hem patit, i aprofitar el Nadal per entrenar bé i recuperar els lesionats i acabar la lliga el millor possible".

"És un èxit classificar-se en aquest grup de la Champions, perquè ja se sabia que un gran equip candidat a guanyar el títol es quedaria fora segur".

Mourinho ha destacat que haver jugat en un grup tant dur els ha fet jugar al límit, cosa que ha fet que ara tingui a dos jugadors importants, Ramos i Alonso, a una targeta de la sanció: "Altres equips que s'han classificat a la jornada 3 poden fer el que van fer nosaltres fa dos anys amb l'Ajax sense ser sancionats", ha comentat.

Finalment, li han preguntat per l'incident amb el Mono Burgos, segon entrenador de l'Atlètic de Madrid, i Mourinho ha respost igual que va fer amb Tit Vilanova: "Qui és aquest?".

stats