Futbol
Esports Futbol 17/05/2012

Muniain: "Bielsa ens ha dit que ho donem tot al camp"

El jugador de l'Athletic ha parlat de la final de la Copa del Rei i ha assegurat que la manera de jugar de Guardiola i la baixa d'Alves "afavoreixen" les seves opcions

Efe
2 min
Iker Muniain protegeix una pilota davant Postiga a la Romareda

Barcelona"Bielsa sap que l'equip ha estat dolgut anímicament i ell, per molts mètodes, intenta animar-nos. Ens ha dit que vol que ho donem tot al camp, onze soldats que estiguem amb molta il·lusió, que és com està ell, i que anem a totes", ha apuntat després de l'entrenament d'avui.

Muniain, però, ha assegurat que l'equip "ja ha recuperat les ganes i la il·lusió" després del revés de la setmana passada davant l'Atlètic de Madrid a la final de la Lliga Europa i està "desitjant que arribi el partit" de la final de Copa "per poder jugar-lo". "Tant de bo puguem brindar a l'afició el que tant temps porta esperant", ha desitjat.

"Potser la final de Bucarest va ser un pal molt dur per a tots. Vam estar un parell de dies capcots i pensatius per aquesta derrota, però no podíem perdre més temps amb aquesta final, que ja forma part del passat, i ara el que hem de fer és preparar aquesta, que tenim molta il·lusió posada en ella", ha afegit.

Muniain, d'altra banda, creu que la manera de jugar de l'equip de Pep Guardiola pot "beneficiar" a l'Athletic, a qui se li han ennuegat més altres equips menys ofensius. "Potser aquesta temporada se'ns han complicat més un altre tipus de rivals, amb un altre tipus de joc, i el futbol que fa el Barça, que pot ser semblant al nostre, crec ens pot beneficiar", ha considerat.

Ha assenyalat, a més, que les baixes de Dani Alves, l'última que se li ha conegut el Barça, "afavoreix" les opcions de l'Athletic. "És una baixa important per al Barça que ens afavoreix a l'hora de disputar el partit contra ells, però no ens alegrem perquè és una lesió d'un futbolista. Ningú vol tenir lesions i li desitgem que es recuperi com més aviat", ha dit el davanter.

stats