FUTBOL
Esports Futbol 05/03/2014

Neymar lidera Brasil en la golejada a Sud-àfrica (0-5)

El davanter del Barça ha anotat tres gols en la golejada del partit d'Scolari a l'equip africà

Gonzalo Romero
Neymar celebra un dels tres gols que ha marcat amb el Brasil / ALEXANDER JOE / AFP PHOTO

BarcelonaLa selecció del Brasil ha superat a una dèbil Sud-àfrica per 0-5, en l'últim partit amistós que la selecció d'Scolari disputarà abans que comenci el Mundial d'aquest estiu, gràcies a un gran Neymar que ha anotat tres gols. El conjunt brasiler ha dominat en tot moment un partit gris, que ha resolt gràcies a la qualitat individual dels seus jugadors.

Oscar ha fet el primer gol del partit després que el Brasil completés una ràpida jugada col·lectiva. Neymar, que arribava al partit en un moment de forma més que qüestionat pels rumors que envolten el jugador blaugrana, ha anotat un 'hat trick' gols en tres accions individuals de gran qualitat del jugador del Brasil. Després d'una carrera del jugador del Barça, un fort xut amb la cama esquerre que s'esmunyia entre les cames del porter sud-africà, posava el que era el 0-2 al marcador. En començar la segona meitat del partit, el davanter blaugrana ha col·locat, amb un toc suau de vaselina, la pilota al fons de la xarxa local.

El jugador del Manchester City, Fernandinho, qui debutava amb la selecció brasilera en l'era Scolari, ha fet el 0-4 , després d'anotar amb un potent xut a la frontal de l'àrea. Finalment, a l'últim minut del temps reglamentari, Neymar ha aprofitat un rebot per completar la golejada del Brasil.

Alves, per la seva banda, ha disputat els últims minuts del partit després de començar el matx des de la banqueta. Scolari ha utilitzat el partit disputat a la seu de l'última final del mundial per dur a terme una sèrie de proves de cara a la llista de jugadors que finalment seran seleccionats per disputar la Copa del Món.