Esports Futbol 28/06/2019

Rapinoe guia els Estats Units a les semifinals del Mundial (1-2)

França ha buscat el gol de l'empat fins a l'últim minut

Celebració dels Estats Units

BarcelonaEls Estats Units han demostrat a París per què estan considerats el millor equip del món de futbol femení, en un vibrant duel contra França en què han imposat la seva qualitat i la contundència d'una de les seves jugadores més emblemàtiques, Megan Rapinoe, per passar a semifinals del Mundial (1-2).

Era un dels partits més esperats del torneig, i no ha defraudat. Les nord-americà han imposat el seu joc de transició i s'han mostrat més sòlides en defensa que durant la resta del torneig. Rapinoe, amb dos gols als minuts 5 i 65, ha avançat l'equip nord-americà. El gol de Renard (minut 82) ha afegit emoció a una recta final en què França ha buscat l'empat. Les jugadores franceses han demanat penal per unes mans dins de l'àrea, però el partit no s'ha aturat.