FUTBOL
Esports Futbol 26/09/2011

Karanka: "El que és evident també s'ha de reivindicar"

El segon entrenador de José Mourinho es mostra agraït per les declaracions que el president blanc, Florentino Pérez, va fer en l'assemblea de socis del Reial Madrid

Ara
1 min
Aitor Karanka, durant la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà el Madrid amb l'Ajax. DOMINIQUE FAGET / AFP PHOTO

MadridAitor Karanka ha sigut l'encarregat de parlar davant dels mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que aquest dimarts enfrontarà els blancs amb l'Ajax, en la segona jornada de la lligueta de la Lliga de Campions.

Tot i això, l'ajudant de Mourinho ha parlat sobre les paraules del seu president, Florentino Pérez, en l'assemblea de socis del club blanc, en què defensava les injustícies esportives que està patint el Reial Madrid. "El que és evident també s'ha de reivindicar", ha dit Karanka, que s'ha mostrat agraït per les paraules del president.

Davant l'enèrgica defensa que Florentino va fer de Mourinho davant els socis, Karanka ha afirmat que "tots al club estem units, tenim la mateixa visió i treballem en la mateixa direcció. Però no ara, sinó des de fa temps", ha remarcat, i ha insistit en la idea que "treballem pels mateixos objectius i com més units estiguem tots més fàcil serà aconseguir-los".

stats