LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 21/11/2012

El Madrid empata al camp del City (1-1) i passa a vuitens de final com a segon de grup

Els blancs, que tan sols han jugat bé 25 minuts, han estat a punt de perdre contra el campió anglès, que ha gaudit d'ocasions molt clares per emportar-se els tres punts

Benzema intenta superar Nastasic

BarcelonaEl Reial Madrid ha empatat aquest dimecres contra el Manchester City un partit en què els anglesos han pogut guanyar. El punt que han aconseguit els de Mourinho els classifica pels vuitens de final –com a segon de grup– i elimina el City de la Lliga de Campions.

El primer gol del partit ha estat de Benzema. El francès s'ha aprofitat d'una errada de les grosses de Maicon i l'ha superat agafant-li l'esquena al defensa brasiler. El 0-1 al minut 10 ha deixat molt tocat els locals, que han trigat en entrar en el partit.

El Madrid, que en els primers 25 minuts han estat molt superiors al City, s'ha vist superat pels anglesos a partir de la mitja hora de partit, quan ha perdut la possessió de la pilota. Aleshores els de Mancini han canviat la seva forma de joc i l'equip s'ha assemblat més al que juga a la Premier.

Agüero ha estat el més actiu dels locals i ha tingut en David Silva el seu millor soci. El canari ha sabut veure els espais de la defensa blanca i ha servit diverses pilotes interessants als davanters anglesos. L'encert, però, és el que li ha mancat.

En el segon temps el Madrid ha desaparegut del tot i això ha permès que el City s'acostés cada cop més al gol. Agüero ha tingut el gol a les seves botes, però Casillas ha reaccionat sota pals brillantment. Però al minut 73 els 'skyblues' han empatat. Ha estat l'argentí Agüero, de penal.

Amb l'1-1 s'ha entrat al tram final del partit. El City ha seguit sent superior, però el marcador no s'ha mogut tot i que els de Manchester han merescut més.