PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 21/02/2011

Tamudo derrota el Mallorca a Anoeta i apropa la Reial Societat cap a Europa

El partit ha estat marcat pel fort vent i els locals s'han imposat en una bona segona part, i gràcies a un gran Xabi Prieto

Redacció
1 min
Zurutuza de la Reial lluita amb el mallorquinista Víctor Casadesús a Anoeta.

Sant SebastiàLa Reial Societat s'ha imposat al Mallorca en l'últim partit de la 24a jornada gràcies a una bona segona part, liderats per Xabi Prieto, i amb Tamudo com a davanter letal. El vent, més que la pluja, ha marcat un duel que permet als bascos apropar-se a tres punts de les places europees.

La primera meitat ha sigut més igualada que la segona, tot i que les millors ocasions també han sigut per la Reial Societat. Als 12 minuts Demidov s'ha trobat sol al segon pal per rematar, però ha rematat tan malament com ha sabut. I Just abans del descans, el porter israelià Dudu Aouate ha fet una intervenció de mèrit per evitar el gol de Tamudo.

La represa, però, ha començat amb una errada grossa del porter del Mallorca que quasi esborra la bona intervenció anterior, i a partir d'aquí el domini local ha anat creixent. Tamudo ha rematat de cap una centrada excel·lent de Xabi Prieto per fer l'únic gol del partit. I als 70 minuts Prieto s'ha trobat amb una pilota rebutjada a 40 metres de la porteria, sense porter, però enganxat a la línia de banda, i el seu xut amb efecte s'ha estavellat al travesser. En els últims minuts el Mallorca ha tret una mica l'orgull, però no ha pogut evitar la derrota.

1 Reial Societat: Bravo; Estrada, Ansotegi, Demidov, De la Bella; Rivas, Aranburu, Xabi Prieto, Griezmann (Sutil, min. 77), Zurutuza (Markel Bergara, min. 83); Tamudo (Agirretxe, min. 88).

0 Mallorca: Aouate; Cendrós, Nunes, Rubén, Kevin, Joao Víctor (Chori Castro,min. 58), Martí, De Guzman, Pereira (Ienaga, min. 70); Nsue, Webó.

Àrbitre: Rubinos Pérez. (Madrid). Groga a Aranburu, De Guzman, Rubén i Kevin.

Gols: 1-0, min. 55: Tamudo.

Incidències: 20.000 espectadors a Anoeta.

stats