FUTBOL
Esports Futbol 15/07/2013

Invasió de camp en la presentació de David Villa

El davanter diu que l'Atlètic de Madrid li va donar "l'afecte" que necessitava per sentir-se important

Efe
2 min

MadridEl nou davanter de l'Atlètic de Madrid, David Villa, ha assegurat que l'equip madrileny li va fer arribar "l'afecte que necessitava" en la seva presentació com a jugador matalasser a l'estadi Vicente Calderón, que ha acabat amb una inesperada invasió de camp per part dels aficionats atlètics.

"Estic molt feliç i molt content des del dia que es va anunciar el fitxatge. Des del dia que tots els dirigents de l'Atlètic es van posar en contacte amb els meus representants, em van fer arribar l'afecte que potser necessitava", ha dit el davanter en la roda de premsa de la presentació.

"Per mi és un honor ser d'un club tan gran com aquest. Prometo deixar-me la pell en cada partit per ser el millor David Villa i fer a aquest club més gran", ha sentenciat el nou davanter matalasser. Preguntat sobre els motius de la seva sortida del Barcelona i la influència en aquesta decisió que aquesta temporada es disputi el Mundial de Brasil 2014, Villa ha assegurat que aquest fet no ha estat determinant. "Que sigui any de Mundial no m'ha condicionat per a res. S'ha dit molt que he sortit per jugar. He sortit del Barcelona perquè no jugava el que desitjava, si no hi hagués hagut Mundial hagués sortit per jugar perquè estimo aquest esport", ha assegurat Villa, que també ha reconegut que al principi es va plantejar anar a la lliga anglesa.

"Sí que al principi teníem les idees posades a la Premier. Però va arribar un moment en què va aparèixer l'Atlètic de Madrid, i en tres dies van fer tot el que altres portaven mesos fent", ha dit el futbolista.

Villa lluirà el número 9 a la samarreta. Mentre el davanter asturià llançava pilotes als més de 10.000 seguidors atlètics que s'amuntegaven a les grades, diversos aficionats han intentat apropar-se al seu ídol saltant les tanques de seguretat, el que ha acabat en una invasió de camp que ha necessitat l'arribada d'efectius de policia.

stats