Espanyol
Esports Futbol 10/10/2012

Albín no pot completar l'entrenament per una elongació als isquiotibials

El migcampista uruguaià s'ha retirat per precaució i haurà d'esperar a veure la seva evolució durant les pròximes hores per determinar l'abast exacte de la lesió

Ara
1 min
Raúl Baena, durant un entrenament a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsJuan Albín no ha pogut completar l'entrenament de l'Espanyol d'aquest dimecres. El migcampista uruguaià s'ha hagut de retirar per una elongació als isquiotibials de la cama dreta. Ho ha fet per precaució i, en funció de la seva evolució, es determinarà el ritme de treball que realitzarà els pròxims dies.

D'altra banda, Colotto tampoc ha entrenat aquest matí amb el grup. El defensa, que va tornar a la titularitat dissabte passat després d'estar dos mesos de baixa per una operació en el cinquè metatarsià del peu dret, ha seguit un pla específic de treball per controlar les càrregues físiques. És una situació prevista pels metges, que repeteixen el que van fer amb Forlín la passada temporada quan també va ser intervingut de la mateixa lesió.

A més, Baena ja s'ha incorporat plenament al treball amb el grup, mentre que Cristian Gómez no ha participat en la sessió per un procés febril i Raúl Rodríguez ha acabat amb una contusió al polze de la mà dreta.

stats