MUNDIAL DE FRANÇA
Esports Futbol 08/06/2019

Anglaterra-Escòcia: el plat fort de diumenge al Mundial de França

Austràlia contra Itàlia i el Brasil contra Jamaica completaran la jornada d'aquest cap de setmana

Adrià Fernández
2 min
La selecció anglesa en l'entrenament previ al seu debut en el Mundial de França 2019 contra Escòcia

BarcelonaEl plat fort que tancarà la jornada de diumenge serà el primer partit del Grup D. Un duel històric: Anglaterra i Escòcia (18 h, GOL). Després d'aconseguir la medalla de bronze al Mundial anterior, les 'lleones' volen fer un pas més enllà i classificar-se per a la seva primera final. La seva estrena serà contra una de les debutants en aquesta competició: Escòcia, una selecció que, a més, disputarà la fase final d'un torneig absolut per primera vegada en les últimes dues dècades. L'últim precedent entre les dues seleccions és de l'Eurocopa del 2017, en què Anglaterra va guanyar per un contundent 6-0.

Abans d'aquest duel, Austràlia i Itàlia, emmarcades en el Grup C, obriran aquest diumenge (13 h, GOL) la tercera jornada del Mundial de França 2019. Les australianes intentaran sobrepassar la barrera dels quarts de final, fase per a la qual s'han classificat en les tres últimes edicions, però que en cap d'elles han aconseguit arribar a les semifinals. La selecció italiana, per la seva banda, torna a disputar un Mundial després de 20 anys, després de quedar eliminades a la fase de grups del torneig disputat als Estats Units l'any 1999.

L'altre partit del Grup C serà el que enfrontarà la selecció brasilera i la jamaicana (15.30 h, GOL). La 'canarinha' afrontarà el primer duel del Mundial amb la baixa de la seva jugadora estrella: Marta. La sis vegades millor jugadora del món no s'ha recuperat de la lesió muscular a la cama esquerra i serà l'absència més destacada del conjunt dirigit per Vadao. Qui sí que estarà disponible per al partit és la blaugrana Andressa Alves. Jamaica, per la seva banda, serà una de les quatre seleccions que debutaran en un Mundial i les seves possibilitats de superar la fase de grups són molt reduïdes.

stats