Espanyol
Esports Futbol 11/09/2014

Arbilla: "Sóc competitiu i no abaixaré els braços"

El lateral de l'Espanyol no nota "nerviosisme" en l'entorn blanc-i-blau i assegura que l'equip té pressa per guanyar malgrat el marge que suposa ser encara en la tercera jornada

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsEl lateral dret de l'Espanyol Anaitz Arbilla ha comentat aquest dijous després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que és "competitiu" i no abaixarà els braços per consolidar-se com a titular al llarg de la temporada.

En l'anterior jornada contra el Sevilla, el navarrès estava sancionat i Javi López va entrar en l'onze, encara que en el primer partit de Lliga, Arbilla sí que va sortir d'inici. "La confiança la seguiré tenint sempre i seguiré treballant per a l'equip", ha afegit.

El defensa ha destacat la millora del grup en aquesta aturada de Lliga: "Estem treballant millor dia rere dia i volem plasmar-ho en el pròxim partit. Ens ha anat bé l'aturada i l'equip ha carregat piles. Estem amb més motivació. L'equip ha ficat molta intensitat", ha comentat.

El xoc de diumenge contra el València, malgrat tot, no és un escenari senzill per al lateral: "Mestalla és difícil i aquest any el València té propòsits d'entrar a Europa. Anem a pels tres punts i donarem la cara. Tenim tranquil·litat perquè és la tercera jornada, però volem guanyar", ha apuntat.

Finalment, Arbilla ha valorat l'estat anímic de l'entorn: "Jo veig tranquil·litat, no noto cap nerviosisme per part de gent fora del vestidor. Esperem que l'afició estigui amb nosaltres".

stats