FUTBOL
Esports Futbol 24/04/2015

Atlètic de Madrid-Elx: amarrar el tercer lloc per oblidar la Lliga de Campions

Els de Simeone reben aquest dissabte (18h /GolTV i C+Liga) l'Elx després de caure eliminats de la Champions al Bernabéu amb l'objectiu de fortificar la tercera posició de la Lliga

Ferran Mitjà
1 min
Mandzukic posa el peu per evitar un xut de James durant l'Atlètic-Madrid de Champions

BarcelonaDesprés de la patacada europea al Bernabéu, on va caure eliminat amb un gol al minut 86, a l'Atlètic de Madrid no li queda una altra que centrar-se de nou en la Lliga per ancorar-se en la tercera posició, que permet accés directe a la Lliga de Campions. Ara mateix és quatre punts per sobre del València (4rt). Els matalassers reben l'Elx aquest dissabte (18h /GolTV i C+Liga).

L'equip valencià arriba al Calderón després de sumar dues victòries consecutives –davant del Còrdoba primer i de la R. Societat després– que l'han impulsat fins a una zona relativament tranquil·la. Els de Fran Escribá són 14s, a sis punts del Deportivo, que amb 28 marca la zona de permanència. Tot i això, els valencians tenen una baixa sensible, la de José Ángel, que serà operat el 13 de maig de la ruptura del lligament creuat que es va produir.

El cansament que acumulen a les cames els jugadors de Simeone, després de realitzar una intensa eliminatòria davant del Madrid, pot ser un factor perillós per els del Manzanares, que de no sumar els tres punts poden veure com el València se'ls acosta sensiblement en la lluita per la tercera posició. L'Elx, en canvi, és un equip que ara mateix no té la pressió de sumar punts sigui com sigui, la qual cosa pot representar una arma de doble tall.

De totes maneres, les xifres són extremadament favorables a l'Atlètic de Madrid. L'Elx ha visitat en 20 ocasions l'estadi madrileny, en les quals només ha aconseguit sumar tres empats. La resta de vegades –17– han guanyat els locals.

stats