SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 08/12/2012

El millor atac i la millor defensa, cara a cara al Miniestadi en el duel entre el Barça B i l'Elx

Eusebio Sacristán no podrà comptar per lesió amb l'ariet Jean Marie Dongou, amb el lateral Sergio Juste ni amb el migcampista portuguès Agostinho Cá

Efe
2 min
El Barça B rep el Numància,  que no ha guanyat fora de casa

BarcelonaEl millor atac i la millor defensa de la Lliga Adelante es donaran cita al Miniestadi en un duel d'antagònics entre el Barcelona B, l'equip més golejador i sisè classificat, i l'Elx, líder i conjunt menys golejat. Després de les victòries davant Racing (4-1) i Lugo (1-2), el filial blaugrana acudeix a l'exigent xoc amb la moral alta i la seva millor arma sota el braç, l'efectivitat anotadora i les espurnes genials dels seus joves talents, que ajuden a compensar les seves llacunes defensives.

Els 34 gols que suma el conjunt català trobaran en aquesta ocasió un dur obstacle, ja que l'Elx presumeix d'una mitjana de mig gol rebut per partit, amb només vuit gols encaixats en 16 partits. El tècnic Eusebio Sacristán no podrà comptar per lesió amb l'ariet Jean Marie Dongou, amb el lateral Sergio Juste ni amb el migcampista portuguès Agostinho Cá.

A més, haurà de tenir en compte el cansament d'algun dels seus jugadors, ja que diversos jugadors del planter van actuar dimecres passat en el partit de Lliga de Campions del primer equip contra el Benfica, com Sergi Roberto, Rafinha Alcàntara, Carles Planas i Gerard Deulofeu. L'Elx, mentrestant, afronta el partit conscient que mantindrà el liderat encara que perdi, però amb la intenció de guanyar per afermar-se en el seu actual lloc de privilegi.

Fran Escribá, entrenador de l'equip, no pot comptar per a aquest partit amb els lesionats Miguel Palanca i Gregory Beranger, mentre que recupera Alberto Rivera. El tècnic il·licità no ha revelat l'equip inicial amb el qual arrencarà aquest partit, ja que té diversos dubtes, com els de Ferran Corominas 'Coro' i Berry Powel, que arrosseguen problemes físics, a més de la de Jordi Xumetra, que no està al cent per cent.

Aquesta circumstància obligaria Escribá a variar d'efectius, que no de sistema, cosa que estaria en funció de si pot comptar amb Coro d'inici, ja que la seva participació o la seva absència condicionarà el plantejament ofensiu de l'equip. El que pretén el tècnic il·licità és "discutir" la pilota a un "dels equips més tècnics de la categoria", ja que aquest serà "el primer pas per intentar guanyar".

Alineacions probables:

Barcelona B: Oier; Patric, Lombán, Planas, Grimaldo; Ilie, Rafinha, Sergi Roberto; Lobato, Luis Alberto i Deulofeu.

Elx: Manu Herrera, Damián Suárez, Etxeita, Pelegrín, Edu Albacar, Xumetra o Carles Gil, Rivera, Mantecón, Fidel, Coro o Powel.

Àrbitre: Piñeiro Crespo (C.Asturià)

Estadi: Miniestadi. 18:00 hores.

stats