2a divisió
Futbol12/02/2011

El Barça B guanya al Mini, tres mesos després (3-0)

Tot i que el Barça B s'ha avançat aviat, el Cartagena ha tingut ocasions per empatar. Però al minut 65 s'ha sentenciat el matx amb un gol en pròpia porteria

BarcelonaTres mesos sense guanyar al Miniestadi. Tres gols per trencar la ratxa. Tres punts per tornar a la zona alta de la classificació. El Barça B ha aconseguit superar el Cartagena en un bon partit dels de Luis Enrique contra un rival que també estava a la part preferent de la Lliga.

El filial blaugrana ha començat a encarrilar el partit ben aviat, als 18 minuts de partit. Jonathan Soriano ha culminat una bona passada a l'espai de Nolito per superar el porter d'un tir creuat. I pocs minuts després, ha estat Nolito qui ha tingut una bona ocasió, però el porter ha evitat el segon gol del partit.

Cargando
No hay anuncios

A partir d'aquí els blaugranes s'han relaxat i el Cartagena ha agafat més confiança, a la vegada que arribava amb perill, però el porter Miño, amb bones actuacions, ha aconseguit mantenir la porteria a zero.

Però al minut 65 ha arribat el segon gol del filial, i amb ell la sentència del partit. Nolito ha fet una jugada per la banda dreta, ha fet un tir creuat i la pilota ha acabat a la xarxa per un mal rebuig de Pablo Ruiz, que ha anotat en pròpia porteria. I ja al temps de descompte, amb un Barça que dominava a plaer, Nolito ha completat un contraatac de llibre per anotar el definitiu 3-0.

Cargando

Barça B 3 – Cartagena 0

BARÇA B: Miño; Dalmau (Armando, 72'), Fontàs, Bartra, Planas; Thiago, Dos Santos, Rafinha (Víctor Vázquez, 61'); Edu Oriol (Tello, 69'), Nolito i Jonathan Soriano.

Cargando

CARTAGENA: Casilla; Herrero (Goiria, 46'), Cala, Pablo Ruiz, Clavero; Rodri (José Carlos, 46'), Mariano, Longás, Botelho; Toni Moral (Ander Lafuente, 71') i Víctor.

GOLS: 1-0 (18') Jonathan Soriano. 2-0 (65') Pablo Ruiz (pp). 3-0 (92') Nolito.

Cargando

ÀRBITRE: Hernández Hernández (Las Palmas). Targetes grogues a Herrero (8'), Fontàs (14') i Goiria (85').

ESTADI: Miniestadi, 2.959 espectadors.