2a divisió
Esports Futbol 12/02/2011

El Barça B guanya al Mini, tres mesos després (3-0)

Tot i que el Barça B s'ha avançat aviat, el Cartagena ha tingut ocasions per empatar. Però al minut 65 s'ha sentenciat el matx amb un gol en pròpia porteria

Nolito, Jonathan Soriano i Thiago celebren el primer gol blaugrana.

BarcelonaTres mesos sense guanyar al Miniestadi. Tres gols per trencar la ratxa. Tres punts per tornar a la zona alta de la classificació. El Barça B ha aconseguit superar el Cartagena en un bon partit dels de Luis Enrique contra un rival que també estava a la part preferent de la Lliga.

El filial blaugrana ha començat a encarrilar el partit ben aviat, als 18 minuts de partit. Jonathan Soriano ha culminat una bona passada a l'espai de Nolito per superar el porter d'un tir creuat. I pocs minuts després, ha estat Nolito qui ha tingut una bona ocasió, però el porter ha evitat el segon gol del partit.

A partir d'aquí els blaugranes s'han relaxat i el Cartagena ha agafat més confiança, a la vegada que arribava amb perill, però el porter Miño, amb bones actuacions, ha aconseguit mantenir la porteria a zero.

Però al minut 65 ha arribat el segon gol del filial, i amb ell la sentència del partit. Nolito ha fet una jugada per la banda dreta, ha fet un tir creuat i la pilota ha acabat a la xarxa per un mal rebuig de Pablo Ruiz, que ha anotat en pròpia porteria. I ja al temps de descompte, amb un Barça que dominava a plaer, Nolito ha completat un contraatac de llibre per anotar el definitiu 3-0.

Barça B 3 – Cartagena 0

BARÇA B: Miño; Dalmau (Armando, 72'), Fontàs, Bartra, Planas; Thiago, Dos Santos, Rafinha (Víctor Vázquez, 61'); Edu Oriol (Tello, 69'), Nolito i Jonathan Soriano.

CARTAGENA: Casilla; Herrero (Goiria, 46'), Cala, Pablo Ruiz, Clavero; Rodri (José Carlos, 46'), Mariano, Longás, Botelho; Toni Moral (Ander Lafuente, 71') i Víctor.

GOLS: 1-0 (18') Jonathan Soriano. 2-0 (65') Pablo Ruiz (pp). 3-0 (92') Nolito.

ÀRBITRE: Hernández Hernández (Las Palmas). Targetes grogues a Herrero (8'), Fontàs (14') i Goiria (85').

ESTADI: Miniestadi, 2.959 espectadors.