Copa Catalunya
Esports Futbol 21/05/2014

Collet: "Hem volgut donar un cop de puny sobre la taula"

El president de l'Espanyol insisteix que l'equip blanc-i-blau "sempre ha respectat el torneig" però que: "has de dir prou quan veus que no tothom hi dóna la mateixa importància"

Martí Molina
1 min

GironaJoan Collet ha defensat la decisió de participar a la final de la Copa Catalunya amb el filial. El president de l'Espanyol ha assegurat que: "sempre he respectat el torneig" però que: "has de dir prou quan veus que no tothom hi dóna la mateixa importància". "Si nosaltres no hem vingut amb el primer equip era per donar un cop de puny sobre la taula".

"L'Espanyol sempre ha estat a disposició de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i ha respectat aquest torneig. Nosaltres volíem venir amb el primer equip i no vam donar vacances als jugadors després de l'última jornada de Lliga. Teníem un compromís però al final has de dir prou quan veus que no tothom hi dóna la mateixa importància", ha comentat Collet just abans de la final.

Tot i aquesta postura, contundent, ha explicat que desconeixia el malestar de la FCF i que potser hagués canviat de parer si el president de la FCF hagués comunicat abans el seu punt de vista: "Si ahir el president m'hagués dit el que pensa, o hagués fet la roda de premsa, potser haguéssim decidit venir amb el primer equip per demostrar-li al president que estem amb ell. Si l'organitzador estava callat, crèiem que ho trobava bé".

Per últim, Collet ha donat el seu punt de vista sobre la diferència entre jugar amb alguns membres del filial o directament amb l'equip B. "Pots venir amb vuit o nou nanos del filial, però també t'ho marca la banqueta. Si el que ve és l'entrenador del primer equip amb jugadors del B, es pot dir que ha vingut el primer equip. Però si directament ve l'entrenador del B, ja no és el mateix".

stats