Espanyol
Esports Futbol 11/04/2013

Colotto: "Segurament Aguirre ho replantegi tot si arribem als 42 punts"

El central de l'Espanyol afirma que contra el València és la primera "oportunitat d'aconseguir la salvació" i que, després, la plantilla no vol descartar lluitar per entrar a Europa

Efe
2 min
Diego Colotto, en roda de premsa després de l'entrenament

Sant Adrià del BesòsDiego Colotto ha reconegut aquest dijous que és probable que el tècnic blanc-i-blau, Javier Aguirre, "ho replantegi tot" si l'equip arriba als 42 punts i ha dit que el partit de dissabte contra el València és la primera oportunitat per aconseguir la salvació.

Qüestionat sobre si la permanència és un objectiu poc ambiciós, el central ha insistit que fa tres mesos la situació era clarament diferent: "Si aquesta pregunta la fem llavors hauria dit que la salvació era molt ambiciosa, però ara tenim l'ocasió de replantejar-ho. Estem a prop i amb bones sensacions".

La final de Copa del Rei i la sanció al Màlaga obren noves places europees. "Assumim que tenim tretze punts per sota i cinc per sobre, però hi ha diversos equips ficats en aquesta lluita i no serà fàcil. Ara estem en una zona de la classificació desitjada per com va ser el nostre inici", ha afirmat.

La unió del bloc, segons Colotto, ha estat clau per canviar la dinàmica: "En una situació complicada és quan més es noten els defectes i les virtuts. Amb un grup i un cos tècnic convençut de la qualitat de l'equip les coses es van revertir".

La mà de l'entrenador Javier Aguirre també ha estat determinant per a la nova cara de l'Espanyol a la Lliga. "Estem molt a gust amb ell i amb la resta del cos tècnic. Esperem que una vegada aconseguit l'objectiu ens donin la notícia que el tècnic seguirà", ha explicat el defensa.

Finalment, Colotto ha recordat que el partit contra el València "va acabar amb un resultat injust, el millor hauria estat l'empat, però cada partit té la seva història i nosaltres també estem ara en un altre moment". El primer xoc amb els valencianistes va acabar en derrota per als blanc-i-blaus amb un penal a l'últim minut.

stats