Bayern Munic
Esports 20/06/2013

Un comitè d'experts analitzarà els progressos diaris de Guardiola amb l'alemany

El col·lectiu rep el nom de Gabinet Goethe i està format per professionals, directius i professors hispanoalemanys

Efe
1 min

BarcelonaAmb motiu de la primera intervenció de Pep Guardiola en alemany dilluns que ve, 24 de juny, a Munic, un grup d'experts hispanoalemanys analitzarà des d'aquell dia els progressos del nou entrenador del Bayern en aquesta llengua.

El col·lectiu respon al nom de Gabinet Goethe, i està format per professionals, directius i professors, el nexe d'unió dels quals és la llengua alemanya i la voluntat de contribuir al seu coneixement, millorar les metodologies per al seu ensenyament i enfortir les relacions culturals hispanogermanes.

El Gabinet Goethe analitzarà les intervencions públiques que faci en alemany Pep Guardiola, que fa un semestre que va començar de manera intensiva a estudiar la llengua germànica.

El tècnic de Santpedor ja parla correctament en català, castellà, italià i anglès. L'alemany, per tant, serà el cinquè idioma que dominarà Guardiola.

Els experts del comitè tenen previst fer públiques les seves anàlisis sobre correcció lèxica i sintàctica, llenguatge corporal, valors dels missatges i altres aspectes de la comunicació de l'exentrenador del Barça.

Per a això, ha anunciat que remetrà periòdicament les seves conclusions i propostes de millora a Guardiola i difondrà per internet les seves valoracions.

stats