Futbol Català
Esports Futbol 01/09/2011

L'Hospitalet i el Llagostera passen ronda de la Copa mentre el Lleida i el Badalona queden eliminats

Riberencs i llagosterencs se sumen al Sant Andreu per disputar la segona ronda

Redacció
2 min
Enric Pi, autor del primer gol llagosterenc a la història de la Copa, disputant la pilota en el partit contra l'Olímpic de Xàtiva

BarcelonaDels quatre equips catalans de Segona B que ahir van disputar la primera eliminatòria de la Copa del Rei 2011/2012, dos es van classificar i dos van fer les maletes. En l'únic duel jugat a Catalunya, el Llagostera va fer història en la seva primera participació a la competició en superar per 4-2 l'Olímpic de Xàtiva, el mateix rival que rebrà també a casa en lliga dissabte. Enric Pi va convertir-se en el primer golejador llagosterenc en copa. El van acompanyar en l'autoria de les dianes Marc Mas, Eloi Amagat i Uri. Pels visitants van transformar Da Silva i Fuentes. El partit va ser dur i competit fins al final.

Per la seva banda, L'Hospitalet no va tenir problemes per superar per un clar 1-4 al Manacor amb gols de Prats, Corominas, Cirio i David Haro. Barbón va fer el gol de l'honor local. Tots dos equips juntament amb el Sant Andreu -exempt de la primera ronda- seran els representants catalans de Segona B en la propera eliminatòria. Per la seva banda, el Lleida Esportiu i el Badalona han quedat fora de la competició.

Els de la terra ferma van caure per 3-1 davant l'Andorra de Terol amb dos gols locals al tram final de partit. Dues dianes de Morales i una de Drulic van fer insuficient l'empat temporal que havia signat el lleidatà Ballesteros a set minuts del final. El Badalona, l'equip que més lluny va haver de viatjar, va quedar eliminat a mans del Linense. Bello, Copi i Chico II van ser els autors dels tres gols de l'equip local. Pel Badalona, el juvenil Mariano, en el seu darrer partit com escapulat -ha fitxat pel Madrid- va fer la diana catalana en un partit que va finalitzar 3-1.

Els resultats catalans de la primera eliminatòria

Llagostera 4 - Olímpic 2

Linense 3 - Badalona 1

Andorra 3 - Lleida 1

Manacor 1 - L'Hospitalet 4

Emparellaments catalans de la segona eliminatòria

Llagostera - Cerceda

Deportivo - Girona

Sant Andreu - Oriola

Alcorcón - Sabadell

L'Hospitalet - Leganés

Valladolid - Nàstic de Tarragona

stats