Lliga de Campions
Esports Futbol 24/04/2013

Desfeta d'un Reial Madrid desconegut contra el Borussia Dortmund (4-1)

Robert Lewandowski ha marcat quatre gols contra un equip blanc que s'ha ensorrat a la segona meitat del partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions

Robert Lewandowski celebra un gol

BarcelonaEl Reial Madrid ha perdut amb contundència el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions perdent contra el Borussia Dortmund (4-1). L'equip blanc ha patit una desfeta a la segona meitat. Robert Lewandowski, futbolista que la temporada que ve jugarà al Bayern de Munic de Pep Guardiola, ha marcat quatre gols, l'últim, de penal.

Robert Lewandowski ha marcat al minut 8, però Cristiano Ronaldo ha empatat el marcador al minut 43, just després d'una acció en què l'equip alemany ha reclamat penal.

Després del descans, Robert Lewandowski ha marcat tres gols (minuts 50, 55 i, de penal, 65) i el Borussia Dortmund ha aconseguit una renda de tres gols. L'equip que entrena José Mourinho s'ha ensorrat i el conjunt alemany ha disposat de més oportunitats per augmentar la diferència.

Els dos equips disputaran dimarts que ve, 30, el partit de tornada al Santiago Bernabéu. El Barça, per la seva banda, va perdre dimarts contra el Bayern de Munic (4-0) i intentarà dimecres que ve, 1 una difícil remuntada al Camp Nou.