BARÇA
Esports Barça 23/04/2013

Golejada humiliant a Munic (4-0)

El Barça s'ha vist superat per un Bayern que, tot i que ha estat superior, s'ha vist beneficiat per algunes errades arbitrals

Ara
2 min
Müller supera Valdés i fa el primer gol del Bayern a l'Allianz Arena

BarcelonaUn Barça desconegut ha topat amb el Bayern en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions. Els de Tito Vilanova han caigut golejats a Munic davant d'un Bayern que, tot i que s'ha beneficiat d'algunes errades arbitrals, ha estat superior. Així doncs, l'1 de maig, el Barça necessitarà un miracle per poder ser a la final de Wembley.

Durant la primera part, el Barça ha intentat fer el seu joc, de combinació i control. El Bayern ha sortit amb la intenció de ser més vertical i efectiu. Els bavaresos, amb més força física, han sabut imposar-se i generar més arribades, tot i que només han tingut dos xuts clars de gol –a més d'un penal de Piqué, per mans, que l'àrbitre, Viktor Kassai no ha xiulat. Al Bayern no li ha calgut tenir el domini del partit, sinó tancar-se bé al darrere, esperar l'oportunitat, i sortir al contraatac amb rapidesa.

A banda d'una gran aturada de Valdés (a xut de Ribéry), el Bayern ha marcat gràcies a una acció de força. Després d'un córner –el cinquè consecutiu per als alemanys– que ha servit Robben, Dante ha rematat de cap –i ha fet falta, tot i que l'àrbitre no ha xiulat res– i finalment, Müller ha rematat sense que ningú pogués evitar el primer gol del Bayern.

El Barça, en canvi, ha tingut el gol a tocar, tot i que una gran centrada d'Alves no l'ha poguda rematar Messi al segon pal, ja que Dante s'ha avançat i ha desviat a córner en una acció salvadora per als alemanys.

A la segona part, el Bayern ha tornat a marcar ben aviat, altre cop a la sortida d'un córner. Müller ha despenjat la pilota al segon pal i Mario Gómez ha marcat a plaer. El jugador dels alemanys estava en fora de joc, però l'àrbitre no ha invalidat el gol. El segon gol ha esperonat el Bayern, que ha dominat la pilota i ha generat moltes ocasions de gol. Però quan s'ha superat l'hora de joc, els alemanys han fet un pas enrere i el Barça, amb el control de la pilota i amb el domini territorial, ha provat de fer mal per les bandes.

Tot i això, el Bayern ha seguit pressionant i ha fet el tercer gol. Viktor Kassai s'ha empassat una falta sobre Jordi Alba quan intentava defensar Ribéry i aquest, a plaer, ha superat Valdés amb un xut al segon pal. Amb el Barça enfonsat, el Bayern encara ha tingut temps per fer el quart. Müller ha culminat un contraatac i ha sentenciat el partit i pràcticament l'eliminatòria.

BAYERN DE MUNIC 4

BARÇA 0

Bayern: Neuer; Lahm, Boateng, Dante, Alaba; Javi Martínez, Schweinsteiger; Robben, Müller (Pizarro, 83'), Ribery (Shaqiri, 88'); i Gómez (Luiz Gustavo, 71').Barça:

Valdés; Alves, Piqué, Bartra, Alba; Xavi, Busquets, Iniesta; Alexis, Messi i Pedro (Villa, 82').

Gols: 1-0(25') Müller. 2-0 (49') Gómez. 3-0 (73') Robben. 4-0 (81') Müller.

Àrbitre: Viktor Kassai (Hongria). Targetes grogues: Gómez, Bartra, Javi Martínez, Alexis i Alba.

stats