Mundial de Clubs
Futbol16/12/2014

El Reial Madrid accedeix a la final del Mundial de Clubs sense despentinar-se (0-4)

Sergio Ramos, Karim Benzema, Gareth Bale i Isco han marcat els gols de l'equip blanc contra el Cruz Azul mexicà

à.g.

BarcelonaEl Reial Madrid, que acumula 21 victòries consecutives, s'ha desfet sense pentinar-se del Cruz Azul mexicà (0-4) i aquest dissabte disputarà la final del Mundial de Clubs contra el San Lorenzo de Almagro argentí, que va derrotar l'Auckland City per 2-1 a la pròrroga.

Un equip blanc còmode i relaxat no ha tingut problemes per desfer-se d'un rival massa tendre. Sergio Ramos (minut 15), Karim Benzema (36), Gareth Bale (50) i Isco (72) han marcat els gols del Reial Madrid. Cristiano Ronaldo s'ha quedat sense anotar. Un voluntariós, però inoperant Cruz Azul ha malbaratat un penal abans del descans. Iker Casillas, que també ha evitat un 1x1 amb Pavone, ha aturat el llançament de Gerardo Torrado.

Cargando
No hay anuncios

Sergio Ramos s'ha retirat lesionat. El defensa internacional serà examinat aquest dimecres per saber si pot disputar la final de dissabte.

Cruz Azul, 0: Corona; Pinto, Julio César Domínguez, Francisco Rodríguez, Gerardo Flores; Torrado, Mauro Fornica, Christian Giménez (Fabián, m.65), Joao Rojas (Valadez, m.79), Hernán Bernardello i Pavone (Barrera, m.65).

Cargando

Reial Madrid, 4: Casillas, Carvajal, Pepe, Sergio Ramos (Varane, m.64), Marcelo; Kroos (Khedira, m.73), Illarramendi, Isco (Jesé, m.76); Bale, Cristiano Ronaldo i Benzema.

Gols: 0-1, m.15: Sergio Ramos. 0-2, m.35: Benzema. 0-3, m.50: Bale. 0-4, m.72: Isco.