Lliga de Campions
Esports Futbol 06/11/2012

El Borussia de Dortmund empata contra el Reial Madrid i dóna la sorpresa al Santiago Bernabéu (2-2)

L'equip alemany desdibuixa un equip blanc molt desencertat i el deixa amb tan sols set punts en quatre jornades

Cristiano Ronaldo intenta conduir la pilota

MadridEl Borussia de Dortmund ha donat la sorpresa al Santiago Bernabéu, on ha empatat contra el Reial Madrid (2-2) en la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. L'equip alemany se situa amb vuit punts, un més que el conjunt blanc.

El Reial Madrid, que ha trobat a faltar futbolistes com Benzema, Marcelo, Khedira i Coentrao, ha arribat al descans perdent, ja que primer ha encaixat un gol de Reus (minut 28), i quan ja ha aconseguit empatar gràcies a Pepe (minut 34), n'ha encaixat un altre de Götze (minut 45) en què Arbeloa també ha contribuït. Nerviós i imprecís, l'equip blanc ha trigat a jugar bé a futbol.

Després del temps de descans, el Reial Madrid ha sortit revolucionat per intentar remuntar el partit. José Mourinho ha col·locat Callejón al lloc d'Higuaín. L'àrbitre ha perdonat un penal de Xabi Alonso, que s'ha desentès de la pilota i ha empès Götze a dins de l'àrea.

Quan faltaven 15 minuts pel final, Mou ha apostat per una defensa de tres, i ha donat entrada a Kaká per Arbeloa. El Reial Madrid ha tingut moltes oportunitats per empatar, però el marcador ha trigat molt a moure's.

Mesut Özil ha empatat amb un gol de falta al minut 89.