FUTBOL
Esports Futbol 02/12/2014

Els detinguts per la baralla del Calderón passen aquest dimarts a disposició judicial

La Policia ha detingut 21 persones: 12 de 'Riazor Blues', 6 del 'Frente Atlético', 2 de 'Bukaneros' i un d''Alkor Hooligans'

Efe
1 min

MadridEls 21 detinguts per la baralla d'aquest diumenge entre aficionats radicals de l'Atlètic de Madrid i el Deportivo de La Corunya, en què va morir un aficionat gallec de 43 anys, passen aquest dimarts previsiblement a disposició judicial després romandre dos dies arrestats en dependències policials.

El cadàver del seguidor del Deportivo mort als voltants de l'estadi Vicente Calderón, després de ser agredit, colpejat i llançat al riu Manzanares, serà traslladat a la tarda a la Corunya per ser vetllat al tanatori i després dipositat al cementiri de Féans. Francisco Javier Romero Taboada, de 43 anys, va morir a causa dels cops que va rebre amb una barra de ferro, segons ha determinat l'autòpsia, que ha assenyalat que la causa de la mort ha estat un "traumatisme cranioencefàlic amb hemorràgia interna i esclat de víscera massissa "i" melsa ".

La Policia va detenir 21 implicats, 12 d'ells de 'Riazor Blues', sis de 'Frente Atlético', dos de 'Bukaneros' i un d''Alkor Hooligans', que han estat detinguts en dependències de la Brigada d'Informació de Madrid.

stats