FUTBOL
Esports Futbol 15/10/2019

El president de la federació búlgara dimiteix pels insults racistes dels aficionats

Durant el Bulgària-Anglaterra d'aquest dilluns l'àrbitre va aturar dos cops el partit per càntics

Efe
1 min
Borislav Mihaylov

SofiaEl president de la Unió Búlgara de Futbol, Borislav Mihailov, ha anunciat que dimitirà aquest divendres pels insults racistes que part del públic local va proferir contra diversos jugadors anglesos durant el partit de classificació per a l'Eurocopa d'aquest dilluns a la nit. El govern búlgar havia exigit aquest dimarts la seva renúncia.

"Després dels incidents de dilluns, el primer ministre (el populista Boiko Borisov) va ordenar que es cancel·lin totes les relacions entre el govern i la federació, incloses les financeres, i també va demanar la dimissió de president de la Unió Búlgara de Futbol", ha anunciat el ministre d'Esport búlgar, Krasen Kralev, segons informa l'emissora Nova TV.

Aficionats búlgars, durant el partit entre la seva selecció i l'anglesa

El partit entre Bulgària i Anglaterra, que es va jugar aquest dilluns a la nit a Sofia, va ser interromput dues vegades per l'àrbitre a causa dels atacs racistes de part del públic local. Els ultres búlgars van fer salutacions nazis, van cantar insults racistes i van mostrar samarretes amb el lema "No respect".

L'estadi nacional Vasil Levski de Sofia, que ja havia vist reduïda la seva capacitat en 5.000 espectadors a causa d'incidents similars en el passat, va ser desallotjat en algunes zones i el partit va poder finalitzar amb triomf per als anglesos (0-6).

stats