ESPANYOL
Esports  /  Futbol 30/01/2015

"Una final Espanyol-Barça seria bonic, però esportivament voldria un rival més assequible": Joan Collet a RAC1, en 10 frases

El president de l'Espanyol ha valorat a 'El món a RAC1' la classificació del seu equip per a les semifinals de la Copa del Rei i ha parlat d'una hipotètica final entre periquitos i blaugranes

Ara
2 min
Collet dóna explicacions pel descens de socis del club

BarcelonaJoan Collet, president de l'Espanyol, ha parlat aquest divendres al matí a 'El món a RAC1'. El màxim dirigent de l'Espanyol ha parlat de la classificació dels periquitos per a les semifinals de la Copa del Rei i d'una possible final entre el Barça i l'Espanyol en cas que els dos superin les semifinals. Aquestes són les 10 frases més destacades:

  1. "Al Sánchez Pizjuán vaig patir molt. Sobretot en els últims minuts. No ens mereixíem els últims cinc minuts"
  2. "El lloc de Sergio González no ha perillat mai"
  3. "Sergio no estava més fora que dins al desembre. Hi havia dubtes i es va arribar a la conclusió q havia de continuar"
  4. "Molt millor que la tornada de semifinals sigui a casa. Tindrem la nostra gent per si hem de remuntar o necessitem un gran partit"
  5. [Jugar a les 22 h] "Són horaris que no van bé i que a la gent li costen. Som l'Espanyol, hi ha molta gent que ve de fora de Barcelona i sortir de l'estadi a les 12 de la nit és un problema"
  6. "Una final Espanyol-Barça, entre dos equips de la mateixa terra, de la mateixa ciutat, seria maco. Seria bonic per al país, per a la ciutat i per a tots els aficionats. Si mirem el criteri esportiu, preferiria un rival més assequible"
  7. "Si hi arribem els dos clubs, jugar la final a Barcelona seria el millor i el més còmode per a tots els aficionats. Tenim un estadi com el Lluís Companys que suposo que seria un estadi de consens per als dos equips"
  8. "Eric Bailly marxa per un tema contractual. Econòmicament aquesta venda ens va bé. Tenim la nostra tresoreria i patim les nostres dificultats"
  9. "Estem molt contents de l'equip que tenim. Hem rebut ofertes per molts jugadors i les estem rebutjant. No hi ha possibilitats que arribi algú si no hi ha cap sortida. I en principi, no sortirà ningú més"
  10. "Han marxat jugadors i la plantilla ha quedat una mica reduïda, però el tècnic i el director esportiu estan satisfets. Hi ha un 95% de possibilitats de que l'equip es quedi com està"
stats