Esports Futbol 27/08/2015

Sergio González: "Tant de bo puguem repetir les mateixes sensacions de l'any passat al Madrigal"

El tècnic blanc-i-blau ha reiterat que, de moment, la posició de mig centre està "molt ben coberta amb Cañas i Javi López"

Ara
2 min
Sergio González, en roda de premsa

BarcelonaEl tècnic blanc-i-blau Sergio González s'ha mostrat optimista i prudent sobre el partit que enfrontarà aquest divendres l'Espanyol amb el Vila-real. "L'últim partit allà va ser espectacular. Vam estar molt bé en tots els aspectes i tant de bo puguem repetir les mateixes sensacions, però també és cert que el Vila-real també pensarà en aquest partit", ha explicat, fent referència al 0-3 que van obtenir els periquitos del Madrigal el curs passat. "Donarem la cara i intentarem competir, volem els tres punts", ha advertit.

El tècnic ha destacat algunes de les qualitats del seu proper rival, un Vila-real que sempre intenta mantenir un estil de futbol atractiu. "Juga molt bé, combina molt, li agrada filtrar pilotes i utilitza normalment dues puntes. Ens farà treballar molt, és d'aquells equips que vol jugar i que jugui el rival", ha comentat.

Sobre les opcions en atac del seu equip, Sergio González no ha volgut revelar quina seria la seva aposta en l'onze titular. "Tot dependrà del rival, de si tenim més possibilitats de tenir la pilota o no, de molts factors, no donaré pistes", ha explicat, i ha mantingut la incògnita de si Caicedo repetirà titularitat, així com de qui serà el seu acompanyant a dalt i els jugadors que jugaran per bandes. Les principals novetats de la convocatòria són el xilè Enzo Roco i Hernán Pérez.

Diop encara haurà d'esperar

Preguntat sobre el migcampista Pape Diop, qui es relaciona amb l'Espanyol, l'entrenador blanc-i-blau tampoc ha volgut ser categòric, si bé ha explicat que la posició de mig centre "està ben coberta per Javi López i Cañas", una resposta que ni ha tancat la porta al jugador africà ni ha confirmat els rumors sobre l'interès del club per ell.

stats