Espanyol
Esports Futbol 15/07/2015

Sergio González: "Kiko Casilla té una oportunitat única a la qual no pot dir que no"

El tècnic ha reconegut que la baixa d'Stuani "serà un cop fort" i ha expressat el seu desig de "reinventar-nos, fer un pas enrere per agafar més força"

Ara
2 min
Sergio González, entrenador de l'Espanyol / ESPANYOLTV

BarcelonaSergio González ha reconegut que l'interès del Reial Madrid per Kiko Casilla és una proposta molt difícil de refusar pel jugador. "És el nostre porter i fins que no estigui fet seguirà sent nostre. Com a jugador, és una oportunitat única a la que no pots dir que no, ho agafes amb els ulls tancats", ha explicat el tècnic de l'Espanyol, que ha matisat que el porter "està entrenant amb ganes, com si no passés res. No vol forçar la situació".

González ha reiterat la seva confiança cap a Pau López, qui de moment substituïria a Casilla si aquest marxa, a l'espera de l'arribada d'algun altre porter. "Hi ha plena confiança en el Pau, si Casilla marxa ell pot tenir l'oportunitat, però encara no es pot parlar d'això", ha comentat el tècnic, que s'ha mostrat resignat davant les baixes que està tenint la plantilla: "Aquestes coses passen, que hi hagi altes i baixes és part del futbol. Ens apreten perquè saben que ens queda qualitat i gols".

La marxa d'Stuani

L'entrenador blanc-i-blau també s'ha referit a la venta de Christian Stuani al Middlesbrough, que s'uneix a les de Sergio García i Lucas Vázquez. "Si es completa, se'n van 29 gols i 20 assistències. És un cop fort, però no ens volem quedar aquí", ha lamentat Sergio, que tot i això ha volgut mostrar-se optimista i ha avançat que "volem reinventar-nos. El més senzill era comptar amb la base del curs passat. Ara donem un pas enrere per agafar més força".

Sobre l'arribada de nous reforços, el tècnic ha confirmat l'interès per Gerard Moreno. "És una opció. M'agrada. Estem veient les variants que hi ha. Ell està en aquest grup d'escollits. Jonathas també és a la llista", ha explicat Sergio, que ha advertit que "si vols estar en una zona tranquil·la, necessites fer una inversió en la parcel·la ofensiva. Queda molt estiu, el club n'és conscient. La meitat del poder ofensiu ha marxat. Tenim confiança en que el club estarà atent per compensar una mica tot el que marxa".

stats