Publicitat
Publicitat

Espanyol

Dani Jarque dóna nom a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol

La presentació oficial encara no s'ha dut a terme però la placa amb el nom del jugador desaparegut ja està col·locada a l'entrada del recinte

L'excapità del RCD Espanyol Daniel Jarque , mort el 8 d'agost de 2009, ja dóna nom a la Ciutat Esportiva del club a Sant Adrià de Besòs ( Barcelona ) , escenari habitual dels entrenaments del primer equip , com a homenatge a la seva memòria , segons ha comunicat l'entitat catalana .

L'acte oficial de " bateig " encara no s'ha produït , tot i que els treballadors de les obres que es realitzen a les instal·lacions periques ja han col·locat el nom del recordat futbolista a l'entrada del recinte . A partir de la setmana que ve s'inaugurarà la nova cafeteria i la botiga oficial , que canvien d'ubicació .

Amb aquestes variacions es posarà punt final a la primera fase de les obres a la Ciutat Esportiva . El següent pas serà la remodelació de l'actual bar per convertir-lo en una zona exclusiva per als futbolistes i el cos tècnic .

A més , l'actual botiga es convertirà en la sala de premsa , amb més espai que l'anterior . Daniel Jarque , exdefensa i capità de l'Espanyol , va morir el 8 d'agost de 2009, durant l'estada del conjunt català a Florència ( Itàlia ) , després de patir una aturada cardíaca mentre es trobava a l'habitació de l'hotel de concentració .

Històries de superació esportiva

Més continguts de