Espanyol
Esports Futbol 29/09/2012

Mauricio Pochettino: "Ens enfrontem al millor rival que hem tingut fins ara"

L'entrenador de l'Espanyol avisa del nivell de l'Atlètic de Madrid, rival en el partit d'aquest diumenge (21.30 hores)

Efe
2 min
Mauricio Pochettino

Sant Adrià de BesòsL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat que aquest diumenge l'Atlètic de Madrid (21.30 hores) "ens enfrontem al millor rival que hem tingut fins ara, pels resultats que està obtenint i per la seva confiança després de guanyar la Supercopa d'Europa".

El tècnic hispanoargentí, malgrat la "dinàmica molt positiva" del contrari, ha assegurat que a l'Espanyol "estem preparats per poder-nos emportar els tres punts de Cornellà-El Prat, per mi ha de ser el dia per aconseguir la primera victòria d'aquesta temporada i estic convençut que ho serà".

D'altra banda, Pochettino ha valorat l'absència del davanter colombià Radamel Falcao, peça clau a l'Atlètic: "No és una bona notícia per a ells. A ningú se li escapa que Falcao és ara mateix un dels millors davanters que existeixen. És una arma menys que tindran però les seves senyes d'identitat són les mateixes".

El tècnic blanc-i-blau ha destacat a més el rol de Simeone al capdavant de l'equip madrileny. "Els equips es transformen a través dels futbolistes, el talent és el que preval en tot col·lectiu i en la direcció de l'equip Simeone ha donat en la tecla, té moltíssim mèrit el que estan fent aquesta temporada", ha analitzat.

A nivell personal, Mauricio Pochettino ha confessat no sentir-se amb més pressió que altres vegades després de la mala ratxa de resultats de l'equip. "La pressió de l'entrenador és constant, el dia a dia i partit després de partit. No hi ha un estrès afegit i tractem d'abstreure'ns de tot", ha explicat.

Finalment, l'entrenador ha apuntat que en una dinàmica "on res surt com s'espera" la recepta per reaccionar és "mantenir la continuïtat en la feina i tenir fortalesa mental per superar tots els moments d'adversitat. "No és que no hàgim competit, sinó que no ho hem fet de la millor forma", ha afegit.

stats