ESPANYOL
Esports Futbol 15/05/2013

Héctor Moreno treballa al gimnàs i és dubte per jugar a Riazor

L'extrem Martin Petrov i el davanter Cristhian Stuani ja han superat les seves molèsties i s'han exercitat amb normalitat amb la resta del grup

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl central de l'Espanyol Héctor Moreno ha treballat aquest dimecres al gimnàs de la Ciutat Esportiva al marge dels seus companys i, per tant, la seva presència per al proper partit de Lliga contra el Deportivo a Riazor no està garantida.

El defensa mexicà va acabar la sessió de l'entrenament d'aquest dimarts amb una distensió a l'adductor de la cama dreta i els metges estan examinant la seva evolució dia a dia. En les properes hores els metges determinaran si Héctor Moreno, clau en els plans de l'Espanyol, pot incrementar o no el seu ritme de treball.

A més, l'extrem búlgar Martin Petrov i el davanter Cristhian Stuani ja han superat les seves molèsties i aquest dimecres s'han exercitat al mateix ritme que la resta del grup. El primer no va acabar l'últim entrenament per una dorsàlgia, mentre que el segon patia una sobrecàrrega al quàdriceps esquerre.

La plantilla del tècnic Javier Aguirre tornarà a la feina aquest dijous a les 10.30 hores, una sessió que serà a porta tancada.

stats