Espanyol
Esports Futbol 04/05/2013

Javier Aguirre: "Si guanyem ens quedarem a les portes d'Europa"

El tècnic blanc-i-blau anima els jugadors i l'afició per fer un esforç més i intentar assolir el somni europeu

Efe
1 min

SevillaL'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha assegurat a la Ciutat Esportiva del Sevilla que si l'Espanyol guanya aquest diumenge es quedaria "a les portes d'Europa", encara que ha recordat que encara faltarien quatre partits per davant, pel que ha apel · lat a la prudència i va recordar el potencial del contrari.

"Volem guanyar el Sevilla perquè és un rival directe. Serà un duel bonic perquè és un equip amb molt bons números a casa, històricament ha estat així. És una plantilla dissenyada per anar a Europa i tindran una pressió tremenda per aconseguir-ho", ha analitzat el preparador mexicà.

En el partit d'anada de Lliga el resultat va acabar en empat a dos. "Per poc no ens portem els tres punts (degut a un gol de Negredo al minut 91). Però va ser un bon resultat davant un equip ben treballat quan nosaltres no portàvem molt temps junts", ha comentat.

Finalment, Aguirre ha assegurat que el seu equip està "fort i viu, ho percebo cada dia". De totes maneres, ha reconegut que la derrota davant el Granada va ser "dolorosa i injusta perquè va donar lloc a especulacions infundades".

stats