Espanyol
Esports Futbol 05/01/2014

L'Espanyol regala la victòria a l'Osasuna en un partit amb poc futbol (1-0)

Un error greu de Javi López a la frontal de l'àrea ha permès que els navarresos anotessin l'únic gol del partit

M. M.
Cejudo, al centre, celebra el gol de l'Osasuna contra l'Espanyol

BarcelonaUn gol de Cejudo després d'un error greu de Javi López ha servit perquè l'Osasuna s'endugués els tres punts en el partit contra l'Espanyol al Sadar (1-0).

Ha estat un enfrontament sense gaire futbol, excepte en els primers minuts, en què els navarresos han sortit més endollats i han dut el pes del partit. Armenteros ha pogut fer el primer gol amb un xut de falta al minut 3, que ha rascat la part superior del travesser.

També ha tingut ocasions l'Espanyol, precisament a la jugada posterior, amb un error entre la defensa de l'Osasuna que no ha sabut aprofitar Sergio García, ja que el xut després de la mitja volta ha anat fora (4').

Després d'aquestes accions s'ha calmat el partit i el joc ha passat a ser gairebé íntegrament al mig del camp, sense profunditat. David López ha tingut l'oportunitat de marcar amb un xut des de la frontal que ha rebutjat el porter Andrés Fernández, i posteriorment ha arribat al jugada desafortunada del partit.

Javi López ha rebut en línia defensiva, a la frontal, i s'ha fet un embolic quan volia controlar-la. Tant, que ha tocat la pilota amb l'esperó i l'ha deixat lliure per a Cejudo, que no ha desaprofitat el regal i ha marcat.

El gol no ha canviat l'escenari del partit, i tot ha continuat més o menys igual fins als minuts finals. Javier Aguirre ha estat expulsat al quart d'hora de la represa, disconforme amb l'actuació arbitral, i a partir d'aquí el partit s'ha trencat. Els blanc-i-blaus s'han bolcat a l'atac, però amb més ganes que idees.

L'Osasuna ha acceptat replegar-se i esperar per sortir al contraatac, i ho ha fet en algunes ocasions aïllades, tot i que sense acabar de generar perill real. L'Espanyol, de la seva banda, movia la pilota a la zona de tres quarts sense gaires més recursos. Tot i això, ha pogut empatar quan faltaven cinc minuts amb un cop de cap d'Héctor Moreno, que ha sortit fregant el pal.