ESPANYOL

Perarnau: "No sé què passarà amb Sergio García, crec que no ho sap ni ell"

El director esportiu de l'Espanyol diu que lluitaran perquè el davanter es quedi, en declaracions a Ràdio Kanal Barcelona

El director esportiu de l'Espanyol, Òscar Perarnau, ha confessat que amb vista a la temporada vinent no sap què passarà amb Sergio García i ha dit que creu que "no ho sap ni ell", tot i que ha apuntat que el jugador "està molt identificat amb el club i és molt feliç aquí".

El president, Joan Collet, va prometre al davanter en la seva renovació fins al 30 de juny de 2018, però també a facilitar la seva sortida en cas que rebés una oferta important. "Lluitarem perquè estigui el més a gust possible amb nosaltres", ha afegit Perarnau en declaracions a Ràdio Kanal Barcelona.

La prioritat, segons Perarnau, és fitxar "un central, només un, i un futbolista de banda que desbordi, preferiblement per l'esquerra". Pel que fa a la resta de casos, la direcció esportiva es limitarà a cobrir les possibles sortides. "El mercat està obert fins l'1 de setembre i fins aleshores estem exposats", ha reconegut.

D'altra banda, el responsable de l'àrea tècnica espera que el consell d'administració no rebaixi el pressupost de la primera plantilla: "Com va dir el president, encara ho han de decidir. Se suposa que el mantindran". Al futbol base sí que hi ha hagut "lleugeres retallades, ens hem d'adaptar".

Respecte a la pretemporada del primer equip, Òscar Perarnau ha assegurat que la planificació està "molt perfilada i esperem que el departament de màrqueting pugui confirmar tots els amistosos".