Espanyol

Perarnau: "El nostre repte és fer un Espanyol que tingui identitat futbolística"

El director esportiu ha comparegut en roda de premsa per fer un balanç de la temporada i exposar les primeres decisions de cara a l'any que ve

"El primer que vull fer és agrair el treball del Juan Iribarren, l'Alfredo Tena i el Javier durant tots aquests mesos. Van arribar en una situació de força inestabilitat i van ajudar-nos a trobar tranquil·litat", ha dit per començar la seva compareixença Óscar Perarnau, director esportiu de l'Espanyol. Sobre l'any 2013/14, el responsable de l'àrea tècnica ha admès que el primer tram va ser "molt bo" però els últims mesos van esquitxar la feina. "Estava sent una temporada molt digne", ha afegit.

En el seu discurs, Perarnau ha celebrat que l'Espanyol tingui "un vestidor molt unit, que ha estat exemplar durant tota la temporada". "Gairebé no hi hagut cap conflicte i això és d'agrair", ha lloat.

La realitat de l'Espanyol, segons Perarnau, és "intentar fer una plantilla el més competitiva possible, equilibrada i en què hi pugui haver competència en totes les posicions" dins els recursos econòmics de què disposa l'entitat. Però especialment, la missió és procurar tenir una "identitat" futbolística perquè l'afició se senti representada en tots els partits, basada en ser "valents" per atacar i "equilibrats" per defensar. "Hem de donar-ho tot per intentar omplir l'estadi. Nosaltres podem fer més, és un repte", ha comentat Perarnau, que ha reforçat el compromís del club per integrar futbolistes del planter a la dinàmica del primer equip.

"Sense excuses, hem de fer un equip amb molt de potencial dins els recursos que tenim. És un repte", ha insistit Perarnau, que ha reconegut que estan analitzant el mercat per localitzar els jugadors "amb senyes d'identitat" de l'Espanyol.