Espanyol
Esports Futbol 08/12/2011

Raúl Rodríguez: "Ser conseqüents amb el nostre joc ens donarà resultats"

El central de l'Espanyol entén que l'afició blanc-i-blava "els exigeixi" i estigui inquieta pels problemes de traduir el bon joc en resultats, però demana "tranquil·litat i confiança"

Natalia Arroyo
2 min
Raúl Rodríguez fa treball propioceptiu a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

BarcelonaRaúl Rodríguez ha parlat clar en roda de premsa. L'equip està jugant bé però no aconsegueix sumar punts amb bon futbol i és lògic que l'entorn periquito estigui un pèl nerviós. "Entenem l'exigència de l'afició i la necessitem, tant quan les coses van bé com quan van malament perquè el seu feedback ens transmet confiança", diu el central de l'Espanyol. En un to prudent però directe, Raúl Rodríguez ha insistit que "no s'ha de perdre la perspectiva" i caure en la desesperació i que l'equip no vol resoldre el problema de resultats de qualsevol manera. "Volem guanyar, però fent-ho sent fidels al nostre joc. Hem de ser conseqüents amb la forma de jugar, ara més que mai".

"Sabem que la nostra idea de joc ens donarà resultats, malgrat que ara no es tradueix en punts. L'equip està satisfet amb el treball que està fent i els jugadors estem tranquils i sabem que hem de seguir en aquesta línia. Aquesta és la mentalitat que tenim i en cap cas sentim angoixa, perquè això no ens aniria bé per preparar els partits", ha argumentat.

Raúl Rodríguez ha reconegut que el fet de "generar moltes ocasions que no acaben en gol" és un problema però no el limita a la línia de davant sinó que responsabilitza tot l'equip. "Ens falta un punt d'agressivitat ofensiva a tot l'equip", assegura. Però demana calma: "La gent ha de tenir clar que els principals preocupats som nosaltres i que no deixem de treballar per millorar les coses".

Sobre el duel de dissabte davant l'Atlètic de Madrid, "un equip dissenyat per estar a dalt", Raúl Rodríguez ha advertit que és difícil de preveure un escenari de partit, "perquè tot dependrà de com es desenvolupi el joc". "Sí tinc clar que l'Espanyol voldrà dur la iniciativa, tenir la pilota com hem intentat fer fins ara i jugar al camp contrari".

stats