Espanyol
Esports Futbol 23/01/2013

Sergio García: "Espero ser molts anys aquí i retirar-me a l'Espanyol"

El davanter de l'Espanyol té contracte amb l'entitat blanc-i-blava fins al 30 de juny del 2015. Sobre el fet de jugar en punta i no a la banda, ha comentat que és on ha jugat tota la vida

Efe
2 min
Sergio García en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsSergio García ha confessat després de l'entrenament matinal a la Ciutat Esportiva que espera ser "molts anys" a l'Espanyol i retirar-se al club, ja que ha dit que està "molt a gust" a l'entitat, amb la qual té contracte fins al 30 de juny del 2015.

Sobre la possible arribada d'un davanter en el mercat d'hivern, el català s'ha mostrat tranquil: "Si l'entrenador creu convenient que vingui un altre davanter segur que augmenta la competència i hi aporta coses, i això sempre és positiu; estaré content que pugui ajudar el grup", ha dit.

Javier Aguirre, nou tècnic de l'Espanyol, l'ha ubicat en punta i no enganxat a la banda, com feia l'anterior entrenador, Mauricio Pochettino. "He jugat com a '9' tota la vida, m'hi sento molt còmode i a gust, en aquesta posició", ha comentat. De fet, Aguirre ja va intentar fitxar Sergio García com a punta en etapes anteriors.

Pel que fa al col·lectiu, el jugador blanc-i-blau ha destacat la "bona línia" de l'equip. "Hem de seguir per aquest camí i amb l'ajuda de l'afició tirarem endavant. Que la gent estigui il·lusionada és bo. Però ara serà més complicat i ens ho deixarem tot en cada partit per guanyar", ha explicat.

El primer pas és el Saragossa, on Sergio García va jugar entre el 2005 i el 2008. "En tinc grans records, hi vaig passar tres temporades molt bones amb excel·lents companys al vestidor. També vaig aconseguir anar a la selecció [Eurocopa 2008]", ha afirmat el futbolista barceloní.

Finalment, el de Bon Pastor ha analitzat la situació del seu company Joan Verdú, que acaba contracte aquest estiu i el seu futur sembla lluny de l'Espanyol: "Hi parlo moltes vegades i té moltes ganes de poder seguir aquí, però són coses que les porta amb el club. Tant de bo s'hi pugui quedar i en puguem gaudir durant molt de temps".

stats