Espanyol
Esports Futbol 11/02/2011

Luis García: "Contra el Madrid no deixarem de ser nosaltres"

El mitjapunta periquito ha deixat clar que l'Espanyol també es juga "coses importants" i que diu que prefereix la "pressió" de mantenir-se a Europa que la del descens

Redacció
1 min
Luis García en una roda de premsa. / RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià del BesósL'Espanyol té clar que davant el Madrid disposarà d’una gran oportunitat per mantenir la ratxa de bons resultats a Cornellà-El Prat i consolidar la seva plaça europea a la classificació. Luis García ha passat per roda de premsa i ha deixat clar: “El Madrid sempre és un gran equip. Ells potser es juguen la Lliga, però nosaltres també ens juguem coses importants".

El jugador blanc-i-blau es mostra encantat amb aquest tipus de situació i reconeix que tots els equips tenen pressió per diferents motius. “La pressió quan estàs a baix és molt més complicada perquè tractar de sortir dels llocs de descens és duríssim. Beneïda pressió la de lluitar pels llocs europeus de la classificació", ha dit.

Segons Luis García, l'Espanyol ha de mantenir la seva idea de joc, encara que qui visiti Cornellà sigui el Madrid. "No ens apartarem de la nostra idea de joc, serem agressius amb i sense pilota. Sabem que el Madrid té jugadors rapidíssims, dels millors del món i contra aquests equips, si tens oportunitats, has de fer mal”.

Per acabar, Luis García ha celebrat la designació arbitral de diumenge i ha explicat que va conversar amb Mateu Lahoz a Getafe i és un àrbitre que "deixa jugar i entén el futbol com un esport de contacte, i no es deixarà influir”. Sobre la polèmica de les faltes a Cristiano Ronaldo, Luis Garcia ha resolt la qüestió: "Fan més faltes a Callejón que a Ronaldo”.

stats