Espanyol
Esports Futbol 21/01/2012

Pochettino: "Pel resultat, sembla que ha sigut fàcil guanyar, però té molt mèrit el que han fet avui els jugadors"

El tècnic argentí està "molt content" perquè "no era fàcil guanyar un equip tan difícil com el Granada" amb les baixes que tenia l'equip i, a més, la victòria ha permès arrodonir un dia "molt especial, amb l'homenatge al nostre etern capità Dani Jarque"

Natalia Arroyo
1 min
Mauricio Pochettino.

Cornellà de LlobregatMauricio Pochettino ha assegurat que està "content pel gran resultat" davant el Granada. "Hem fet un gran resultat davant un equip molt difícil. El marcador potser fa indicar que ha sigut un partit tranquil, però no era fàcil".

Pochettino ha assegurat que el 3-0 contra el Granada "té molt mèrit", en relació amb les baixes que tenia i la fatiga acumulada a les cames de molts dels seus jugadors. Per això, ha dit, "s'ha de felicitar els jugadors, un cop més, per l'esforç que han fet". A més, la victòria permet arrodonir "un dia molt especial, que ha començat amb el record al nostre etern capità".

Sobre la variant tàctica que l'equip ha fet servir avui, amb un dibuix similar al 4-4-2 en lloc de l'habitual 4-2-3-1, Pochettino ha explicat que "ja fa temps que es treballa en aquesta possibilitat". "Ja ho vam fer contra el Barça i ho hem estat entrenant. És important tenir variants i amb les baixes, era una bona opció jugar així".

El tècnic argentí valora molt positivament la primera volta que ha completat l'equip, amb 28 punts i que li permet dormir a Europa. Tot i així, no oblida que no hi ha temps per celebrar-ho gaire i ja s'ha de pensar en el duel de Copa de dimarts. "Hem de recuperar forces perquè dimarts serà un partit molt complicat. Ja he dit als jugadors que descansin bé i mengin bé".

Pochettino preveu "un partit dur" a Miranda de Ebro. "El Mirandés és un equip intens i em ve de gust trobar-nos un ambient com el que hi haurà a Anduva. Ells tenen una ciutat darrere donant-los il·lusió, però nosaltres també tenim moltes esperances posades en aquesta Copa".

stats