Espanyol
Esports Futbol 07/11/2011

Álvaro: "No ens xiulen ni un penal"

El davanter de l'Espanyol s'ha mostrat avui molt dolgut per les últimes actuacions arbitrals que està rebent el conjunt català i ha assegurat que "és la tònica de sempre"

Efe
1 min
Álvaro Vázquez es lamenta per un penal que no xiula l'àrbitre.

BarcelonaÁlvaro Vázquez s'ha mostrat molt dolgut per les últimes actuacions arbitrals que està rebent l'Espanyol i ha assegurat que "és la tònica de sempre". "No ens xiulen ni un penal i al Vila-real els han regalat l'expulsió", en referència a la doble groga que va rebre Forlín.

El col·legiat d'ahir davant el conjunt groguet, Fernández Borbalán, va crispar la grada i l'equip, que va demanar pena màxima per empentes a Álvaro i mans de Català. "L'arbitratge ha estat una mica injust. No ha volgut xiular algun penal i ha expulsat Forlín no sé ben bé per què. Els ha donat un cop de mà", ha afirmat Álvaro.

L'empipament de l'Espanyol augmenta després que fa dues jornades, contra el Màlaga, l'àrbitre xiulés un penal en contra per mans de Romaric dins l'àrea, que fins i tot va rebre groga. Més tard es va demostrar que la pilota li va donar a l'ull a l'ivorià i fins i tot el Comitè de Competició va retirar la targeta.

Álvaro Vázquez, de tota manera, ha destacat la bona dinàmica de l'equip: "El Vila-real va venir a tancar-se i a esperar enrere, però vam fer un bon partit i vam aguantar amb un jugador menys després de l'expulsió de Forlín".

stats