LLIGA ALEMANYA
Esports Futbol 12/02/2011

El Borussia Dortmund es deixa dos punts al camp del mític Kaiserslautern (1-1)

El Bayer de Munic ha golejat (4-0) al Hoffenheim, amb un gran partit d'Arjen Robben, que ha sumat 2 gols. Els altres dos han estat obra de Müller i de Mario Gómez

Robben celebra amb els seus companys el tercer gol del partit.

BarcelonaEl líder del torneig alemany, el Borussia Dortmund, no ha passat avui d'un empat a domicili a un gol davant el Kaiserlautern, equip entrat en la lluita contra el descens i, com havia passat una setmana abans davant el Schalke, ha tornat a mostrar problemes de definició tot i crear moltes ocasions. De moment, l'empat no implica res dramàtic, l'avantatge sobre el segon -el Bayer Leverkusen- és de deu punts, com ho era al començament de la segona ronda, i l'avantatge sobre el Bayern, tercer, és de tretze punts.

Avui, el Dortmund ha tingut un gran nombre d'ocasions, però només ha aconseguit obrir la llauna al minut 81, amb un xut amb l'esquerra d'Sven Bender. L'empat ha arribat a un minut del final, amb una volea dés de la frontal de l'àrea de Moravek, quan el Dortmund jugava amb deu homes per expulsió de Neven Subotic.

Els perseguidors han guanyat els seus partits. El Bayern de Munic ha golejat per 4-0 al Hoffenheim, en una gran tarda de Arjen Robben, mentre que el Bayer Leverkusen ha apallissat a domicili (0-3) l'Eintracht Frankfurt.

El Schalke, mentrestant, ha derrotat el Fribuirg per 1-0, amb gol del peruà Jefferson Farfán a passada de Raúl. El Schalke ha estat millor equip en un partit d'escassa qualitat. El gol decisiu s'ha produit en el minut 49, quan, després d'una recuperació de pilota en el terreny del Friburg, Raúl ha enviat una passada creuada a Farfán, que iha pogut guanyar l'àrea per batre, amb una rematada de cama dreta al segon pal, el porter Oliver Baumann.

A la zona de descens, els dos últims classificats han perdut avui amb claredat els seus partits. El cuer, el Borussia Mönchengladbach, ha caigut per 3-1 davant el St.Pauli; mentre que el penúltim, l'Stuttgart, ha estat golejat a casa (1-4) pel Nuremberg.