COPA ANGLESA
Futbol09/01/2011

Ryan Giggs amarga el debut de Kenny Dalglish i elimina el Liverpool de la FA Cup (1-0)

En un partit més propi dels anys 90, els de Sir Alex Ferguson s'han endut la victòria davant els de Kenny Dalglish, amb un gol del gal·lès Ryan Giggs

Adrià Soldevila

BarcelonaEl Manchester United ha estat aquest migdia el botxí del 'nou' Liverpool de Kenny Dalglish, que debutava a la banqueta dels reds en un dels estadis més complicats d'Anglaterra.

Al minut 2 de partit, Howard Webb ha assenyalat un penal dubtós, comès sobre Dimitar Berbatov i el gal·lès Ryan Giggs l'ha transformat. Pepe Reina ha encertat la direcció de la pilota, però la potència amb què anava li ha fet impossible l'arribada a temps per poder aturar-la. Amb el gol, el Liverpool ha anat baixant a poc a poc l'intensitat de la pressió fins que, Gerrard, cansat de córrer amunt i avall sense parar, ha fet una entrada duríssima sobre Carrick que li ha valgut la targeta vermella. A la segona part, el Manchester United ha continuat atacant i creant perill, amb un genial Chicharito i un Owen molt motivat, que havia entrat a la meitat de la segona part. Al final, victòria justa pels red devils i primera decepció pel nou entrenador del Liverpool, que haurà de començar a treballar dur per recuperar aquest equip.

En els altres partits de la jornada de copa, el Tottenham ha derrotat per 3 a 0 al Charlton Athletic, amb dos gols de Jermaine Defoe. L'altre l'ha firmat Andros Towsend, debutant avui amb la samarreta dels Spurs. El Chelsea, d'altra banda, ha vençut per 7 a 0 a l'Ipswich Town, de la Championship, amb dols gols d'Sturridge, dos de Lampard, Anelka i Kalou. L'altre se l'han fet els visitants en pròpia porteria.